Belbeton® vloerrenovatie

Het renoveren van uw vloer met Belbeton® biedt een uitkomst bij aangetaste steenachtige vloeren (Kwaaitaal en Manta) of bij aangetaste houten vloeren. Een vochtige kruipruimte is meestal de boosdoener. U kunt ervoor kiezen uw bestaande vloer te ondersteunen met het lichtgewicht Belbeton®, of u kiest voor Belbeton® vloerrenovatie.

Wat is Belbeton® vloerrenovatie

Belbeton® is een schuimbeton wat is samengesteld uit cement, water, toeslagmaterialen en een schuimvormende hulpstof. Het heeft uitstekende thermische en hygrische eigenschappen en fungeert als lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal. Met Belbeton® vloerrenovatie wordt eerst de bestaande vloer geheel verwijderd en afgevoerd. Nadat voorzieningen voor kabels en leidingen zijn getroffen, wordt de gehele kruipruimte volgeschuimd met Belbeton®.

Waarom Belbeton® vloerrenovatie

Indien uw vloer is aangetast door vocht, of deze voldoet niet meer aan de veiligheidseisen, dan is Belbeton® vloerrenovatie een uitstekend middel om uw huidige vloer te vervangen. Door het lichte gewicht van Belbeton® en haar isolerende eigenschappen is de toepassing van Belbeton® vloerrenovatie een milieubewuste keuze. Subsidies hiervoor zijn op te vragen via uw energieleverancier.

Uitvoering Belbeton® vloerrenovatie

Tijdens de uitvoering van Belbeton® vloerrenovatie worden eerst voorzieningen voor kabels en leidingen getroffen. Vervolgens wordt de vloer geheel verwijderd en afgevoerd. Belbeton® wordt eenvoudig en snel aangebracht via een mobiele mengpompinstallatie. Doordat het Belbeton® schuimbeton middels slangen wordt aangebracht, kunnen alle moeilijk bereikbare plekken worden bereikt. De toepassing van Belbeton® vloerrenovatie is Arbo-vriendelijk en zorgt voor een geïsoleerde vloer.

Meer informatie over Belbeton® vloerrenovatie

Wilt u meer informatie over Belbeton® vloerrenovatie, of wilt u een advies voor uw aangetaste vloer? Neem dan contact op met Van Dijk Maasland.