Vloer isoleren

Uw vloer isoleren? Met Belbeton« schuimbeton als bodemafsluiter voorkomt u warmteverlies, stank en schimmeloverlast. Bodemafsluiting met Belbeton« schuimbeton is een economisch aantrekkelijk alternatief op uw vloer isoleren.

Schuimbeton is een lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal waarvan een geringe dikte op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Het alternatief op uw vloer isoleren, met Belbeton« schuimbeton, is arbo-vriendelijk daar het wordt aangebracht via slangen en dus zwaar tilwerk wordt voorkomen. Ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen eenvoudig worden bereikt. Schuimbeton zal uw gehele kruipruimte, en dus uw vloer isoleren.

Schuimbeton bodemafsluiting, als alternatief op uw vloer isoleren, levert zowel economische voordelen als op het gebied van milieu met zich mee. Het is een uitstekende oplossing tegen warmteverlies, stank of schimmeloverlast. Lees meer over dit alternatief op vloer isoleren.

Voordelen Belbeton« schuimbeton bodemafsluiting, als alternatief op vloer isoleren:


Toepassing Belbeton« schuimbeton bodemafsluiting, als alternatief op vloer isoleren:


Project vloer isoleren Maassluis

http://www.schuimbeton.nl/projecten/33/Belbeton%C2%AE%20bodemafsluiting%20vochtige%20kruipruimte.html

Meer informatie over vloer isoleren via Van Dijk Maasland http://www.schuimbeton.nl/contact.html of bekijk de product presentatie.

http://www.nbd-online.nl/#product/104097-0/0/