Milieuvriendelijke fundering

Wilt u een milieuvriendelijke fundering voor uw woning of pand? Een milieuvriendelijke funderingsoplossing is de toepassing van Belbeton® schuimbeton. Het product is volledig recyclebaar, isolerend en veilig.

Een milieuvriendelijke fundering creëren de vakmensen van Van Dijk Maasland voor u met Belbeton® schuimbeton. Het materiaal heeft als eigenschappen dat het sterk is en het door de gesloten celstructuur isolerende eigenschappen bezit. Het bestaat voor een deel uit hergebruikte materialen en kan geheel worden gerecycled. Door exacte calculatie van de benodigde hoeveelheid voor uw milieuvriendelijke fundering vindt er geen verspilling plaats.

Belbeton® schuimbeton zorgt voor een milieuvriendelijke fundering door:


De toepassing van deze milieuvriendelijke fundering geeft een strak resultaat. Doordat Van Dijk Maasland gebruik maakt van een slangen verbonden aan een mobiele mengpompinstallatie, wordt zwaar tilwerk voorkomen. De cementslurry bereikt daarnaast elke 'plaats'.

Uitgevoerde milieuvriendelijke funderingen.

Neem voor meer informatie over de milieuvriendelijke funderingen contact op met de vakmensen van Van Dijk Maasland of bekijk de productpresentatie op de website van Nederlandse Bouw Documentatie (NBD).