Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Ervaringen

“Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!”

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Stella – Maassluis

Goede communicatie

Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen kon er de volgende dag al iemand langs komen. Afspraak kon snel daarna ingepland worden. Deze kon helaas niet doorgaan ivm vorst, maar de nieuwe afspraak kon ook snel weer ingepland worden.
Goede communicatie en de vloer ziet er goed uit!

Astrid – Utrecht

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

Vloerrenovatie met schuimbeton

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen. Al gauw bleek dat schuimbeton een relatief betaalbare oplossing daarvoor is.Binnen 4 dagen kwam er iemand langs. Sjaak heeft gekeken naar kruipruimte en ons goed voorgelicht over de voor- en nadelen.

De samenwerking heb ik als goed ervaren

De samenwerking heb ik als goed ervaren. Sjaak weet waar hij het over heeft en afspraken zijn nagekomen; dat was heel fijn.

Subsidie voor renoveren vloer

We hebben gebruik gemaakt van de subsidieregeling van de overheid; naast de vloer hebben we ook onze ramen laten vervangen, waardoor we besparen op het isoleren van onze woning.

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

Jacob – Naaldwijk

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening) (Bodemafsluiting met schuimbeton)

Voor onze boerderij, iets afgelegen van de openbare weg, hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water. Er was een muffe lucht en geen ventilatie. De muren in de kruipruimte waren duidelijk vochtig en ook beschimmeld.

Leidingen en bedradingen omhoog gelegd

Van Dijk is onder de vloer gekropen en hebben alle leidingen en bedradingen omhoog gelegd – vrij van de grond, zodat ze niet bedolven zouden worden onder het schuimbeton. Deskundig en netjes!
De entree naar onze boerderij gaat via een klein bruggetje over de vliet voor ons erf. Dit vormt een belemmering voor de grote vrachtauto met de schuimbeton mengmachine. Maar dat was geen probleem voor Van Dijk… via een lange pijpleiding van minstens 75 meter is onze kruipruimte bereikt. Er is geen druppel geknoeid!

Geen schimmel meer op de muren

De kruipruimtevloer is bedekt met minstens 10 centimeter schuimbeton. Na 3 dagen was het uitgehard. Het zag er fantastisch uit.
Nu is het enige tijd geleden geschied en kunnen wij het lange termijn effect beoordelen: Geen schimmel op de muren meer.

Investering binnen 2 jaar terugverdiend

Inmiddels is de eindjaar energierekening gekomen… wij hebben behoorlijk veel geld teruggekregen. Zo te zien is onze investering binnen 2 jaar terugverdiend…. en het huis is schimmelvrij!

Wij zijn tevreden over het verloop en erg blij met het eindresultaat. Als we ze een cijfer zouden moeten geven, is dat een 9.

Ernst – Maassluis

Vakmanschap en kennis van zaken

Van Dijk Maasland is al sinds jaar en dag (meer dan 25 jaar) mijn vertrouwde partij voor het toepassen van schuimbeton. Dus een logische keuze als ook mijn privé kruipruimte een goede behandeling nodig heeft.

Kenmerkend voor mij is het vakmanschap en de kennis van zaken die het bedrijf uitstraalt. Daarnaast en niet onbelangrijk: afspraken worden simpelweg nagekomen en de kwaliteit is dat wat je mag verwachten van een deskundig bedrijf.

Kortom: een aanrader voor een ieder die overweegt om schuimbeton toe te passen.

Ing. Chris – Pijnacker

Wat kost een VDM Isolatievloer?