Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Vloerisolatie

Een vochtige woonruimte heeft vaak als oorzaak een vochtige kruipruimte. Er bestaan tal van mogelijkheden om dit vocht te bestrijden, maar één daarvan is vloerisolatie met schuimbeton. Vloerisolatie met schuimbeton is een buitengewoon goede oplossing gebleken voor het tegengaan van warmteverlies en voor een betere vochthuishouding.

Vloerisolatie met schuimbeton

Vloerisolatie met schuimbeton

Schuimbeton van Van Dijk Maasland (vroeger: Belbeton) staat bekend om haar isolerende en vochtwerende werking. Een laag van 160 mm in de kruipruimte volstaat om te voldoen aan de gewenste thermische en hygrische eigenschappen. Tevens blijft de kruipruimte optimaal bereikbaar.

Vloerisolatie door Van Dijk Maasland

Van Dijk Maasland heeft vele jaren ervaring met de toepassing van schuimbeton als vloerisolatie. Een bijkomend voordeel is dat niet alleen uw vloer wordt geïsoleerd, maar deze ook kan worden ondersteund door het gebruik van schuimbeton.

Vloerisolatie historie

Sinds 1982 wordt vloerisolatie met schuimbeton toegepast. Tienduizenden woningen zijn reeds met succes behandeld. Er is veel praktijk-en laboratoriumonderzoek uitgevoerd door onder meer Bouwcentrum, LGM-Delft, TNO-bouw en Centrilab.

Meer informatie over vloerisolatie?

Wilt u meer informatie over vloerisolatie of over de andere mogelijkheden met schuimbeton? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?