Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Ontzorgen

Al uw zorgen voor het vervangen, isoleren en verwarmen van uw vloer nemen wij bij u weg met onze ontzorggarantie.

De ontzorggarantie van Van Dijk Maasland

Uw spullen veilig opgeslagen

Uw houten vloer vervangen met een schuimbetonvloer is een verstandig besluit. Maar wat doet u met uw spullen? Hiervoor hebben wij de ontzorggarantie in het leven geroepen.

Gratis gebruik mini-container

Onze ontzorggarantie houdt in: Wij zorgen voor een compleet nieuwe geïsoleerde schuimbetonvloer met vloerverwarming én zorgen voor een tijdelijke opslagplek voor uw spullen.*

*Van Dijk Maasland regelt, indien wenselijk, een mini-container waarin u uw spullen nabij uw woning kunt opslaan. U betaalt alleen eenmalig transportkosten à € 225,00 incl. btw. Indien u dit wenst, kunt u dit bij de offerte-aanvraag aangeven.

Met de VDM Isolatievloer kiest u voor een compleet pakket:

Inventarisatie & advies bestaande vloer (situatie)
Offerte op maat
Eén aanspreekpunt: Van Dijk Maasland
Overzichtelijke uitvoering
Uitvoering door schuimbeton vakspecialisten (actief met schuimbeton sinds 1982)
Inclusief ontzorggarantie
Houten vloer vervangen VDM Isolatievloer

“Geen zorgen, ultiem comfort en maximaal rendement: Dat is een vloer met vloerverwarming & schuimbeton van Van Dijk Maasland – de VDM Isolatievloer.”

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?