Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Houten vloer vervangen

Met het vervangen van uw houten balkenvloer met de VDM Isolatievloer met schuimbeton Van Dijk Maasland bespaart u maandelijks op uw energierekening en verbetert u uw wooncomfort.

Goed geïsoleerde vloer mét vloerverwarming

Houten vloer aan vervanging toe?

Veel houten vloeren, met name in oudere woningen, zijn niet of slecht geïsoleerd. In combinatie met een vochtige/natte kruipruimte kunnen vocht, stank, schimmels en ongedierte makkelijk de woning binnendringen. Het kan uw vloer dusdanig hebben aangetast dat deze aan vervanging toe is.

Vloerafwerking naar keuze

De VDM Isolatievloer vervangt in één keer uw bestaande vloer én vult de kruipruimte volledig op met schuimbeton (met voorzieningen voor kabels en leidingen), zodat er een zeer goed geïsoleerde vloer, met vloerverwarming, overblijft, waarover u vloerafwerking naar keuze aanbrengt (PVC, parket, laminaat, gietvloer, vloerbedekking, etc.).

Perfecte isolatie

De dikke laag schuimbeton (minimaal 40 cm met een Rc-waarde van 3,5) zorgt ervoor dat uw vloer perfect geïsoleerd is én de vochthuishouding in huis aanzienlijk verbetert.

Schuimbeton geeft een significante besparing op uw energierekening en draagt bij aan het verhogen van het energielabel van uw woning.

Waarom kiezen zoveel woningeigenaren voor de VDM Isolatievloer met schuimbeton?

Vervangt (verrotte) houten vloer
Vocht / schimmel / ongedierte / stank vanuit de kruipruimte behoort tot verleden tijd
Vochthuishouding verbetert
Verhoogt het energielabel van de woning (Rc-waarde = 3,5 bij 40 cm schuimbeton)

Subsidie verkrijgbaar (tijdelijke regeling)

Vloer isolatie zitten op vloer

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?