Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Vochtoverlast

Vocht, een bron van overlast. De aanwezigheid van teveel vocht veroorzaakt veelal problemen in uw huis. Het vocht in uw kruipruimte, vaak als gevolg van een hoge grondwaterstand of slappe bodem, kan uw vloer aantasten. Vochtoverlast ontstaat door drukverschillen in de kruipruimte waardoor deze vochtige lucht zich naar bovenliggende ruimten kan verplaatsen.

Schuimbeton tegen vochtoverlast

Gevolgen vochtoverlast

Vochtoverlast hangt vrijwel altijd samen met de staat van uw kruipruimte. Een verzakte kruipruimte bodem kan als gevolg inspoeling langs gevels hebben. Daarnaast wordt de begane grondvloer aangetast door vocht. Ook het verlies van warmte is het gevolg van de verdamping van water en vocht in de kruipruimte.

Meer informatie over vochtoverlast

Wilt u meer weten over vochtoverlast, en het voorkomen of verhelpen hiervan? Neem contact op met Van Dijk Maasland.

Voorkomen van vochtoverlast

Vochtoverlast kan in uw woning worden voorkomen door de toepassing schuimbeton in uw kruipruimte. Schuimbeton van Van Dijk Maasland heeft een isolerende werking en zorgt door haar hygrische eigenschappen voor het voorkomen van vochtoverlast. Een dikte van 160 mm schuimbeton in uw kruipruimte is al voldoende om van al uw vochtproblemen af te komen.

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?