Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

VAN DIJK MAASLAND – SCHUIMBETONSPECIALIST SINDS 1982

Wij werken met een vast team van schuimbeton specialisten. Met mannen die hun vak verstaan. En wij werken met eigen materieel, zodat er altijd zicht is op het leveren van kwaliteit.

Vakkennis en eigen materieel

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies of een offerte neemt u contact op met onze schuimbeton specialist Wouter Deckers.

Onafhankelijke schuimbeton leverancier

Om volledig onafhankelijk van betoncentrales te kunnen produceren, heeft Van Dijk Maasland als eerste in de jaren 80 de Dry-mix methode ontwikkeld. Hierbij wordt droge cement in silo’s aangevoerd en via één mobiele fabriek (grote vrachtwagen) op de projectlocatie direct tot schuimbeton verwerkt.

Vandaag de dag is dit nog steeds de meest toegepaste methode waarmee schuimbeton geproduceerd en verwerkt wordt.

Laboratoriumonderzoek als basis

Door het bijna continu laten uitvoeren van laboratoriumonderzoek en door de geleerde lessen uit de praktijk, kunnen wij de kwaliteit leveren die u van een Schuimbeton Specialist mag verwachten.

team -Van Dijk _Wouter Deckers

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?