Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Milieuvriendelijke fundering

Wilt u een milieuvriendelijke fundering voor uw woning of pand? Een milieuvriendelijke funderingsoplossing is de toepassing van schuimbeton. Het product is volledig recyclebaar, isolerend en veilig.

Wilt u een milieuvriendelijke fundering voor uw woning of pand?

 Een milieuvriendelijke fundering creëren

Een milieuvriendelijke fundering creëren de vakmensen van Van Dijk Maasland voor u met schuimbeton (vroeger: Belbeton®). Het materiaal heeft als eigenschappen dat het sterk is en het door de gesloten celstructuur isolerende eigenschappen bezit. Het bestaat voor een deel uit hergebruikte materialen en kan geheel worden gerecycled. Door exacte calculatie van de benodigde hoeveelheid voor uw milieuvriendelijke fundering vindt er geen verspilling plaats.

Schuimbeton zorgt voor een milieuvriendelijke fundering door:

  • Voorkomen van warmte of koudeverlies
  • Hergebruikte materialen
  • Volledig recyclebare materialen
  • Lichtgewicht materialen

De toepassing van deze milieuvriendelijke fundering geeft een strak resultaat. Doordat Van Dijk Maasland gebruik maakt van een slangen verbonden aan een mobiele mengpompinstallatie, wordt zwaar tilwerk voorkomen. De cementslurry bereikt daarnaast elke ‘plaats’.

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?