Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Besparen

Met de VDM Isolatievloer bespaart u niet alleen op uw woonkosten; het isoleren van uw woning wordt door de overheid gestimuleerd. Zo is er tijdelijk subsidie verkrijgbaar voor het isoleren van uw woning. Maar ook kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening, waarbij u kunt lenen tegen een aantrekkelijke rente.

Subsidieregeling overheid

Lees hier meer over de ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren.

Besparen op schuimbeton - Rijksoverheid subsidie

Energiebespaarlening

Lenen tegen aantrekkelijke rente. Lees meer op Warmtefonds.nl

Uiteindelijk verdient uw investering in een isolerende vloer met schuimbeton én vloerverwarming (de VDM Isolatievloer) zich vanzelf terug.

Besparen op schuimbeton - Rijksoverheid subsidie
Besparen op Schuimbeton - Nationaal Warmtefonds

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?