Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

De VDM Isolatievloer

Sinds de jaren ’80 heeft Van Dijk Maasland duizenden woningen voorzien van een VDM Isolatievloer met schuimbeton.

Wat is de VDM Isolatievloer?

Comfortabel en duurzaam

De VDM Isolatievloer is de meest comfortabele en duurzame oplossing voor het in één keer vervangen van uw houten vloer, met een warme, geïsoleerde vloer als resultaat.

Heft overlastgevende kruipruimte op

De VDM Isolatievloer is opgebouwd uit een dikke isolerende schuimbetonvloer en een dekvloer met vloerverwarming. Dit vervangt in één keer de oude houten vloer én heft de overlast gevende kruipruimte op.

De VDM Isolatievloer – de totaaloplossing voor vloerrenovatie

Vrij van chemicaliën

De VDM Isolatievloer met schuimbeton is de beste keuze als u een nieuwe vloer zoekt die zeer duurzaam en isolerend is en géén chemicaliën bevat. En bovendien geschikt is voor alle typen afwerkvloeren en binnen 10 dagen “ligt”.

Besparen met de VDM isolatievloer

Ten opzichte van alternatieve vloerconstructies, zoals een balkenbroodjesvloer, is de VDM isolatievloer met schuimbeton veruit de voordeligste en meest isolerende oplossing voor het vervangen van uw houten vloer. Een Rc-waarde van 3,5 kan al worden behaald bij een schuimbetonlaag van 40 centimeter, wat zorgt voor een significante besparing op uw energierekening.

VDM Isolatievloer voordelen:

Isoleert perfect (Rc-waarde 3,5 bij 40 cm schuimbeton)
Zorgt voor warme voeten (bevat vloerverwarming)
Bestaat uit duurzaam hoogwaardig schuimbeton
Eenvoudige & snelle uitvoering binnen 10 dagen
Kan worden afgewerkt met bijna alle typen vloerafwerking, zoals PVC, parket, tegels, vinyl, gietvloer, vloerbedekking, etc.

Gunstig geprijsd vergeleken met andere vloerrenovatiesystemen

Significante besparing op de energierekening
Schuimbeton warme vloer 3

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?