Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Bodemisolatie

Vochtig klimaat in huis door grondwater? Ga vocht en warmteverlies tegen met schuimbeton als bodemisolatie!

Bodemisolatie met schuimbeton

Schuimbeton is een lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal. Door haar gesloten celstructuur bevat het isolerende eigenschappen. Op de toepassing als bodemisolatie zijn subsidies van kracht, vergeven door uw energiemaatschappij. Schuimbeton als bodemisolatie zorgt tevens voor een lichtgewicht ophoging van de verzakte kruipruimtebodem.

Met bodemisolatie voorkomt u:

  • Warmteverlies
  • Vochtig klimaat in huis

Schuimbeton zorgt voor een droge, schimmelvrije woning en het voorkomt warmteverlies. Daarnaast is bij deze methode van bodemisolatie de milieubelasting lager dan bij alternatieve methoden, zoals geëxpandeerde kleikorrels of schelpen.

Een mobiele mengpompinstallatie zorgt voor toevoer van het schuimbeton voor bodemisolatie. De slangen zorgen ervoor dat er geen zwaar tilwerk plaatsvindt en dat de bodemisolatie onder de gehele woning wordt aangebracht. Na een aantal dagen van uitharding heeft u een perfect beloopbare bodemisolatie.

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?