Ontzorgt

Dé Schuimbeton Specialist

Uitgebreide garantie

40+ jaar ervaring

Schuimbeton logo
Sinds 1982 gespecialiseerd in de enigineering & uitvoering van werken met schuimbeton.
Schuimbeton review

Vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met schuimbeton geeft uw woning een comfortabele en duurzame vloer, met de hoogst mogelijke isolatiewaarde. De VDM Isolatievloer vervangt de oude (houten) vloer door een nieuwe schuimbetonvloer, waarbij in de deklaag de vloerverwarming is verwerkt. Na aanbrengen bespaart u direct significant op uw energierekening.

Besparen en isoleren met vloerverwarming

20% minder energieverbruik

Vloerverwarming is bewezen duurzamer dan CV. Het verbruikt circa 20% minder energie dan radiatoren omdat de CV ketel met vloerverwarming geen hoge temperaturen hoeft te leveren.

Hogere warmteopbrengst

Dit heeft een zeer gunstige uitwerking op het rendement (warmteopbrengst) van de vloerverwarming. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming ontstaat sneller een comfortgevoel.

Vloerverwarming & schuimbeton: perfecte combinatie voor het verduurzamen van uw woning

Verhoogt energielabel woning

Vloerverwarming, in combinatie met een dik pakket schuimbeton, versterkt het rendement van uw CV aanzienlijk. Het schuimbeton kent bij een dikte van 40 cm al een Rc-waarde van 3,5, waardoor uw energielabel wordt verhoogd.
Doordat schuimbeton de kruipruimte vervangt, behoren muffe geuren, schimmel en optrekkend vocht vanuit de kruipruimte tot de verleden tijd.

Wanneer vloerverwarming kiezen?

Indien u (gaat):
– Verbouwen
– Verhuizen
– De keuken gaat vervangen
– De vloer gaat vervangen
– Wilt verduurzamen en isoleren

Waarom vloerverwarming & schuimbeton? (de VDM Isolatievloer)

Comfortabel wonen in uw woning, met een goed geïsoleerde vloer
Oude houten vloer vervangen door nieuwe, isolerende en duurzame vloer
Kruipruimteproblemen voorgoed oplossen (verwijdert stank, schimmels en vocht)
Een hoger energielabel verkrijgen (Rc-waarde is 3,5 bij gemiddeld 40 cm schuimbeton)
Lagere energierekening
Maximaal comfort
Geen radiotoren meer
Geheel ontzorgd: Van Dijk Maasland regelt het voor u van A-Z.
Vloer isolatie zitten op vloer

“Geen zorgen, ultiem comfort en maximaal rendement: Dat is een vloer met vloerverwarming & schuimbeton van Van Dijk Maasland – de VDM Isolatievloer.”

Ervaringen

We hebben een goed geïsoleerde vloer, mét subsidie

Ik zou Van Dijk Maasland aanbevelen, met name vanwege hun verstand van zaken en de snelheid van werken. Ik geef ze een 8!

We hadden een houten vloer met houten balken en die waren rot. Toen hebben we een inventarisatie gedaan om deze te laten vervangen....

Deskundig en netjes! (en een lagere energierekening)

Voor onze boerderij hadden we last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer. Overal zwarte stippeltjes, zelfs enkele meubelstukken waren aangetast. Bij inspectie van de kruipruimte bleek: vochtig maar geen vrijstaand water.....

Prima werk geleverd

De mannen van Van Dijk hebben prima werk geleverd bij ons. Ze dachten goed mee en hebben het schuimbeton netjes aangebracht. De luchtvochtigheid in huis is verbeterd, er is geen schimmel meer en we merkten een besparing op onze energierekening.

Wat kost een VDM Isolatievloer?