Vloerisolatie

Een vochtige woonruimte heeft vaak als oorzaak een vochtige kruipruimte. Er bestaan tal van mogelijkheden om dit vocht te bestrijden, maar één daarvan is vloerisolatie met schuimbeton. Vloerisolatie met Belbeton® schuimbeton is een buitengewoon goede oplossing gebleken voor het tegengaan van warmteverlies en voor een betere vochthuishouding.

Vloerisolatie met Belbeton®

Belbeton® schuimbeton staat bekend om haar isolerende en vochtwerende werking. Een laag van 160 mm in de kruipruimte volstaat om te voldoen aan de gewenste thermische en hygrische eigenschappen. Tevens blijft de kruipruimte optimaal bereikbaar.

Vloerisolatie historie

Sinds eind jaren '70 wordt vloerisolatie met Belbeton® schuimbeton toegepast. Tienduizenden woningen zijn reeds met succes behandeld. Er is veel praktijk-en laboratoriumonderzoek uitgevoerd door onder meer Bouwcentrum, LGM-Delft, TNO-bouw en Centrilab.

Vloerisolatie door Van Dijk Maasland

Van Dijk Maasland heeft vele jaren ervaring met de toepassing van schuimbeton als vloerisolatie. Een bijkomend voordeel is dat niet alleen uw vloer wordt geïsoleerd, maar deze ook kan worden ondersteund door het gebruik van Belbeton® schuimbeton.

Meer informatie over vloerisolatie?

Wilt u meer informatie over vloerisolatie of over de andere mogelijkheden met schuimbeton? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.